Geely привезла в Україну новий 174-сильний кросовер (Фото)

На українському ринку з’явився новий доступний кросовер – Geely New Coolray. Про це повідомив офіційний сайт китайського виробника в Україні.

Автомобіль отримав повністю світлодіодну оптику, задній спойлер,  чотири вихлопні труби та 18-дюймові колісні диски. Габарити моделі становлять 4380 х 1615 х 1810 при колісній базі 2600 мм, кросовер пропонує багато місця для водія і чотирьох пасажирів, завдяки чудовій організації внутрішнього простору і новій платформі Geely BMA.

У салоні – високоякісні матеріали оздоблення, кольорові екрани панелі приладів та системи мультимедіа, ергономічні сидіння з подовженою бічною підтримкою, преміальне багатофункціональне шкіряне кермо з підігрівом.

Кросовер оснащений 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном класу ЄВРО-6, потужністю 174 к.с. і максимальним крутним моментом у 290 Нм. У парі із 7-ступеневою автоматичною роботизованою трансмісією із подвійним «мокрим» зчепленням, кросовер прискорюється до «сотні» за 7,6 с. Витрати палива у змішаному циклі становить 6,1 л на 100 км.

У списку оснащення значаться – інтегрована панель приладів 10,25-дюймів з сегментованою скляною накладкою, 12,3-дюймовий ультра тонкий мультимедійний дисплей, амбієнтне підсвічування салону із 72 варіантами кольорів, автоматичний клімат-контроль, бездротовий зарядний пристрій.

Geely Coolray доступний за ціною від 851 000 грн.


Не пропустіть