Китайський Dongfeng представив новий гібридний седан за $35 тисяч (Фото)

У Китаї стартував продаж плагін-гібридної модифікації седана Voyah Passion. Його вартість починається від 252 800 юанів або 35 630 доларів США за поточним обмінним курсом.

Voyah Passion PHEV являє собою повнорозмірний седан з повним приводом та пневматичною підвіскою. Довжина його кузова становить 5088 мм, ширина – 1970 мм, а висота – 1515 мм при колісній базі 3000 мм. За своїми габаритами Voyah Passion PHEV більший, ніж однокласники на кшталт Audi A6, BMW 5-Series та Mercedes-Benz S-Class.

На передній панелі моделі встановлені три дисплеї по 12,3 дюйми кожен. Є ще один 9-дюймовий екран для керування системою клімат-контролю та налаштуваннями сидінь, за доплату також можна замовити проекційний екран та додатковий дисплей для пасажирів другого ряду.

Серед інших особливостей інтер’єру – двосекційний люк на даху, підставка для ніг правого пасажира на другому ряду та зарядна панель для бездротової зарядки мобільних пристроїв.

Рушійною силою авто є плагін-гібридна силова установка, що складається з 1,5-літрового бензинового двигуна потужністю 136 кінських сил та двох електромоторів потужністю 177 та 218 «коней». Її сукупна потужність досягає 530 кінських сил і 810 Нм крутного моменту. Розгін до «сотні» займає 5,9 секунд, а максимальна швидкість обмежена на позначці 200 км/год. Автомобіль оснащений потрійною акумуляторною батареєю ємністю 43 кВт*год, яка дозволяє проїхати електротязі до 262 км за циклом CLTC, а загальний запас ходу сягає 1260 км.

Voyah — преміальний підрозділ китайської компанії Dongfeng, а також однойменна серія електромобілів цієї торгової марки. Базується на випуску гібридних та акумуляторних електромобілів.


Не пропустіть