Відомий українцям Renault Duster змінився до невпізнання. Як він тепер виглядає (Фото)

Компанія Renault представила офіційні зображення кросовера Duster нового покоління.

Слідом за Dacia Duster, який офіційно змінив покоління наприкінці листопада, дебютувала і його «оригінальна» версія під маркою Renault. Якихось вагомих відмінностей між двома новинками не буде – всю візуальну різницю «зроблять» логотипи. Зокрема, між головною оптикою у Renault Duster буде великий напис «RENAULT», а на дверях багажника — емблема у формі ромба.

Крім того, новий Renault Duster отримає такі ж, як у Dacia, Y-подібні задні ліхтарі, виштампування на дверях багажника, чорні декоративні накладки за передніми арками, винесені на стійки ручки задніх дверей і вузьку радіаторні решітку, в яку органічно «вписані» Y -Образні фари.

Як повідомлялось, Dacia Duster третього покоління отримав одразу три двигуни на вибір, причому жоден з них не пропонувався для нього раніше. «Молодшим» став 1,0-літровий трициліндровий турбомотор, який, видаючи 100 к.с., може працювати на бензині або пропан-бутані та поєднуватися із МКПП. Також покупцям запропонують 1,2-літровий мотор на 130 «коней» із шестиступінчастою «механікою». На вершині гами розташована гібридна силова установка потужністю 140 к.с., що поєднується з АКПП. Привід – лише повний.


Не пропустіть