Renault показала новий бюджетний електромобіль (Фото)

У мережу потрапили патентні зображення серійної версії Renault 5 E-Tech. Офіційна презентація електричної моделі запланована наприкінці лютого 2024 року.

Судячи із опублікованих зображень, електричний хетчбек буде дуже схожим на концепт 2021 року. Передня частина електромобіля прикрашена оновленим значком Renault і світлодіодними фарами, що не відрізняються від концепту. Хоча у електрокара немає традиційної радіаторної решітки, передня панель прикрашена трьома тонкими горизонтальними планками, а біля основи бампера розташований великий отвір. У чорних квадратах на бампері розташовані симпатичні денні ходові вогні.

Renault 5 – це чотиридверний електромобіль, ручки задніх дверей якого заховані в задній стійці. Порт заряджання розташований на передній бічній панелі.

У задній частині розташовані світлодіодні задні ліхтарі, тонкий спойлер та бампер, пофарбований у чорний колір. Також встановлений комплект сріблясто-чорних коліс.

Автомобіль заснований на новій платформі CMF-BEV, яка на 70% розділяє компоненти з платформою CMF-B, яка у свою чергу використовується в моделях із ДВЗ, таких як Renault Clio, Captur та лінійці автомобілів Dacia. Рушійною силою авто є електродвигун потужністю 120-150 к.с..


Не пропустіть