Представлено Mercedes-AMG SL63 SE Performance – найпотужніший SL в історії (Фото)

Представлений цього тижня Mercedes-AMG SL63 SE Performance із силовою установкою потужністю 816 кінських сил є найпотужнішим SL за всю історію.

Автомобіль отримав фірмовий 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддуванням віддачею 612 к.с. і електричний агрегат потужністю 204 к.с.. Сумарний крутний момент становить 1420 Нм. Родстер може прискорюватися до «сотні» за 2,9 секунд і досягти максимальної швидкості у 317 км/год.

Гібридний електромобіль з модулем, що підключається, оснащений акумуляторною батареєю на 400 В і ємністю 6,1 кВт•год, розробленою AMG. Запас ходу на електричній тязі становить усього 13 км.

AMG адаптував активну аеродинаміку SL для своєї електрифікованої трансмісії, включаючи прихований елемент у днищі перед двигуном. Він може висуватися вниз приблизно на 40 мм на швидкості 80 км/год, збільшуючи притискну силу.

Всередині електрифікований SL оснащений спортивними сидіннями AMG, також є додаткові функціональні ковші з вбудованими підголовниками. У комплект входить одно- та двоколірна шкіра наппа.

Вартість новинки поки невідома.


Не пропустіть