Hennessey презентувала агресивний суперпікап (Фото)

Компанія Hennessey представила своє чергове творіння – брутальний 650-сильний суперпікап Goliath. Відоме тюнінг-ательє Hennessey, яке прославилося своїми потужними авто на базі моделей американських брендів, продемонструвало свій новий проект – Goliath 650.

Варто відзначити, що одна й та сама назва була дана пікапам відразу двох марок – фахівці модернізували останнє покоління Chevrolet Silverado і GMC Sierra, які технічно схожі один з одним. Це дозволило експертам підготувати загальну програму для обох моделей General Motors. Відомо, що обидва пікапа з виробництва оснащені 6,2-літровим атмосферником V8 – найбільшим і потужним 8-ліндровим бензиновим атмосферним двигуном у своєму класі, що видає 420 к.с. та 460 Нм. Цей силовий агрегат працює в парі з 10-ступінчастим “автоматом” та повним приводом.

Для того, щоб зробити приріст потужності на 55% і моменту, що крутить, на 43%, тюнери з Техасу поставили 3,0-літровий компресор, новий інтеркулер, перепрограмований блок управління мотором і впровадили в двигун ряд інших доробок. У комплект Goliath Off-Road також входять сталевий силовий обвіс, додаткові світлодіодні модулі, ліфт-кит підвіски та нові 20-дюймові алюмінієві колеса Hennessey з 35-дюймовими позашляховими шинами.