Компанія Xiaomi знайшла спосіб конкурувати з електромобілем Tesla Model S (Фото)

Китайський ІТ-гігант Xiaomi опублікував деякі характеристики свого першого електромобіля SU7. Так, глава компанії, Лей Цзюнь, провів діалог із фанатами і відповів на кілька питань про майбутній електрокар Xiaomi, який офіційно з’явиться на ринку 28 грудня. Лей Цзюнь представив SU7 як високопродуктивний екологічний седан C-класу.

Також глава компанії зазначив, що SU7 конкуруватиме з автомобілями Tesla в галузі технологій, передбачаючи, що машина матиме продуктивність, порівнянну з Porsche Taycan Turbo. Лей Цзюнь запевнив, що електромобіль розроблявся з нуля, без використання еталонних моделей для копіювання функціоналу.

На закінчення Лей Цзюнь розкрив походження назви електромобіля. За його словами, абревіатура SU означає Speed Ultra. Підприємець також наголосив, що ціна автомобіля буде вищою, ніж у багатьох моделей на ринку, але вважає, що це виправдано.

Xiaomi SU7 був представлений у середині листопада і пропонуватиметься у задньо- та повнопривідних модифікаціях, які будуть здатні розганятися до максимальних 265 кілометрів на годину. Також новинка зможе похвалитися системою автопілота, камерами та панорамним дахом.


Не пропустіть