Nissan представив оновлений кросовер Rogue (Фото)

Компанія Nissan оновила свою найпопулярнішу модель – кросовер Nissan Rogue. Про це повідомила пресслужба японського виробника.

Автомобіль отримав перероблену передню частину зі зміненою фірмовою решіткою V-Motion, а також значні технологічні покращення всередині.

Моделі SL і Platinum оснащені 12,3-дюймовим інформаційно-розважальним екраном у порівнянні з 8,0-дюймовим дисплеєм S і SV. Крім того, Android Auto та Apple CarPlay мають провідне з’єднання в модулях S та SV, але ці функції є бездротовими для SL та Platinum.

Rogue 2024 поставляється з двома портами USB-C для базової комплектації S. У версіях SV, SL та Platinum є ще два порти для пасажирів позаду. Крім того, комплектації SL та Platinum отримали зарядний майданчик перед важелем перемикання передач.

Єдиним двигуном, як і раніше, залишається 1,5-літровий трициліндровий агрегат зі змінним ступенем стиснення та турбонаддуванням. Він розвиває потужність у 201 к.с. та 305 Нм крутного моменту. Двигун поєднується із варіатором.

Порівняно із моделлю попереднього покоління, оновлений кросовер поставляється з п’ятирічною підпискою на вбудовані сервіси Google, які включають цифрового помічника з можливістю керування навігацією автомобіля, налаштуваннями клімат-контролю, розвагами та обладнанням технологічного гіганта.

Nissan Rogue 2024 вийде у першому кварталі цього року. Ціна на новинку стартує від 29 685 доларів.

Зазначимо, Rogue – найважливіший і найпопулярніший для Nissan автомобіль. Минулого року загалом було продано 271 458 цих кросоверів.


Не пропустіть