Hyundai представила новий компактний кросовер за 13 200 доларів (Фото)

В Індії відбулася офіційна прем’єра кросовера Hyundai Creta 2024 модельного року. Автомобіль пережив глибокий рестайлінг: бічні панелі кузова, дах і днище залишилися колишніми, але «оперення» тепер зовсім інше.

Помітно змінився кросовер і всередині: карти дверей не змінювали, зате передня панель повністю нова. Найголовніша «фішка» – вигнута панель екранів, запозичена у Kia Seltos. Вона вміщує два дисплеї з діагоналлю 10,25 дюйми. Медіасистема отримала оновлений інтерфейс із трьома темами оформлення. Позаду нічого не змінилося, тільки додалися порти USB-C. Об’єм багажника залишився колишнім – 433 літри.

Новинка може похизуватися електричними регулюваннями водійського сидіння, є двозонний клімат-контроль, електропривід стоянкового гальма, шторки на вікнах ззаду, система кругового огляду, акустика Bose і телематична система, що підключається до інтернету через eS.

Стандартна версія отримала 6 подушок безпеки та 19 систем допомоги водію, серед яких автоматичне екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль з можливістю самостійної зупинки та відновлення руху, допомога утримання у смузі руху.

Під капотом кросовера з’явився новий 1,5-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 160 кінських сил. Він замінив аналогічний мотор об’ємом 1,4 л і потужністю 140 сил. Турбомотор працює в парі з 7-ступінчастим «роботом». Також у гамі залишився атмосферний 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 115 к.с., що поєднується з МКПП та 1,5-літровий 116-сильний дизельний двигун, який працює у зв’язці з «автоматом».

Ціни на Hyundai Creta 2024 стартують від 13,2 тис. доларів.


Не пропустіть