BYD представив новий седан із витратою 4 л на 100 км (Фото)

Компанія BYD представила седан BYD Qin L, який надійде у продаж найближчим часом. Автомобіль обладнаний гібридною силовою установкою та має низьку витрату пального.

Наразі BYD продає у Китаї седан Qin Plus серії Dynasty у версіях BEV та PHEV. У 2023 році продажі Qin Plus перевищили 482 тис. одиниць, що дозволило йому стати однією із найпопулярніших моделей марки.

BYD Qin L отримав велику решету радіатора, функціональні дефлектори, невеликий повітрозабірник та датчики паркування спереду та ззаду. Седан має традиційні дверні ручки, порт для зарядки на правому задньому крилі й лючок бензобака на лівому задньому крилі. Довжина автомобіля складає близько 4,8 метрів.

В салоні – триспицеве кермо зі зрізаною нижньою частиною, РК-комбінацію приладів та великий екран. На відміну від седана Qin Plus, версія L оснащена проекційним дисплеєм.

Новинка використовує нову гібридну трансмісію DM-i 5-го покоління на базі 1,5-літрового бензомотора та електродвигуна. Покупцям запропонують дві версії:

  • батарея LFP 10,08 кВт•год, витрата палива 3,8 л/100 км; запас ходу на електротязі 60 км;
  • батарея LFP 15,87 кВт•год., витрата палива 3,98 л/100 км, запас ходу на електротязі 90 км.

Днями стало відомо, що перший ролкер BYD відплив із електромобілями до Європи. Ролкер BYD Explorer No.1 може перевозити до 7000 автомобілів.


Не пропустіть