З’явилися подробиці про новий електричний кросовер Subaru Solterra

Північноамериканський підрозділ Subaru оголосив ціни на оновлений електричний кросовер Subaru Solterra 2024 модельного року. Новинка буде доступна у трьох комплектаціях, а про ціни розкажемо нижче.

Оновлений Subaru Solterra має систему повного приводу і рухається двома електромоторами (по одному на кожну вісь). Сумарна потужність його силової установки складає 215 кінських сил, а запас ходу на одному заряді складає 365 км.

На вибір буде доступно три комплектації: Premium, Limited та Touring. Найдоступніша з них (Premium) коштуватиме мінімум 44 995 доларів. У неї увійдуть 18-дюймові легкосплавні диски, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, бездротовою підтримкою Apple CarPlay і Android Auto і супутниковим радіо SiriusXM, двозонний клімат-контроль, передні сидіння з підігрівом, обігрів бічних дзеркал, світло цифрова панель приладів.

Subaru Solterra у виконанні Limited коштує від 48 495 доларів. До базового оснащення в цій комплектації додаються 12,3-дюймовий дисплей мультимедійної системи, аудіосистема преміум-класу Harman Kardon з 11 динаміками, бездротовий зарядний пристрій для смартфона, 20-дюймові алюмінієві легкосплавні диски, водійське сидіння з електрорегулюванням електроприводом, світлодіодні протитуманні фари, кермо з підігрівом та оббивка салону StarTex. На додаток до цього автомобіля покладено систему кругового огляду, парктроніки та паркувальний помічник.

Топова версія обійдеться у 51 995 доларів. На додаток до вищезазначених опцій у цій комплектації додані панорамний дах з електричним люком, нові сидіння з вентиляцією, цифрове дзеркало заднього виду та глянсовий чорний акцент на капоті.


Не пропустіть