Audi представила оновлений кросовер Q7 з унікальними фарами (Фото)

Відбулась прем’єра нового Audi Q7 2025 модельного року. Подробиці про оновлений кросовер розповів підрозділ Audi of Europe.

Актуальне покоління кросовера представили ще в 2015 році. Нова версія отримала оновлену решітку радіатора, кутові вентиляційні отвори і фари HD Matrix з використанням лазерної технології та функціями, що налаштовуються.

У Audi стверджують, що нові фари пропонують розширений огляд за рахунок лазерного діода кожної фари. Він активується при увімкненні денного світла на швидкості вище 115 км/год і працює з 24 світлодіодами, щоб значно збільшити дальність світла. Новий Q7 також отримав додаткові функції налаштування денних ходових вогнів. Водії можуть вибрати один із чотирьох варіантів освітлення.

Базова модель тепер має стандартний контрастний рядок, 19-дюймові колеса, глянсовий пакет з алюмінієвими рейлінгами на даху та камеру заднього виду із системою допомоги при паркуванні Plus. На вибір пропонуються три нові кольори кузова – Ascari Blue, Sakhir Gold та Chili Red, а також нові варіанти колісних дисків діаметром від 20 до 22 дюймів.

Серед нових функцій допомоги водію – попередження на проекційному дисплеї про зміну смуги руху та відстань до найближчого транспортного засобу.

Покупцям доступні 3,0-літровий дизельний мотор у двох варіантах потужністю 228 або 282 кінських сил, бензиновий V6 потужністю 335 к.с. та 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддуванням віддачею у 500 кінських сил.

В ЄС новий Q7 можна купити за ціною від 79 300 євро.


Не пропустіть