Toyota представила оновлений кросовер Toyota Corolla Cross (Фото)

Офіційно представлено Toyota Corolla Cross 2024 року для ринку Південно-Східній Азії. Покупцям пропонують чотири версії, включаючи гібриди.

Візуальні оновлення включають повністю світлодіодні фари нового дизайну, які можна побачити на моделях японського та європейського ринків. Інші особливості включають панорамний люк на даху та задні двері з електроприводом. Задні ліхтарі також є світлодіодними блоками з новим малюнком.

В оснащення входить комплект 18-дюймових легкосплавних дисків з двоколірною обробкою, взутих у шини 225/50R18, тоді як GR Sport отримує шини аналогічних розмірів, але на легкосплавних дисках іншого дизайну.

Базуючись на архітектурі TNGA, оновлена Corolla Cross, як і раніше, оснащена 1,8-літровим безнаддувним бензиновим двигуном, включаючи гібридну версію. Йдеться про 1,8-літровий агрегат 2ZR-FBE потужністю 140 к.с./177 Нм, який призначений для базового варіанта 1.8 Sport Plus. У гібриді застосовано 98-сильний ДВЗ та 72-сильний електромотор.

Базовий варіант отримав моніторинг сліпих зон та попередження про перехресний рух ззаду (RCTA), а варіант HEV Luxury отримує набір систем Toyota Safety Sense, що включає передаварійну систему AEB, динамічний круїз-контроль на всіх швидкостях, управління з функцією зупинки та руху , попередження про вихід зі смуги руху, допомогу при відстеженні смуги руху та автоматичне дальнє світло.

Нагадаємо, Toyota стала найпопулярнішою маркою на ринку нових авто України за підсумками січня.


Не пропустіть