Skoda представила нову Octavia: що змінилось (Фото)

Чеська компанія Skoda представила нову Octavia. Модель отримала доопрацювання, зміни в дизайні, збільшений дисплей та модернізовану лінійку двигунів.

Оновлена Octavia отримала нові матричні світлодіодні фари, які випромінюють адаптивне дальнє світло без відблисків. Вони є додатковою функцією у молодших комплектаціях, але стандартним оснащенням для RS.

Octavia 2024 поставляється з оновленим набором легкосплавних дисків розміром від 16 до 19 дюймів, а також новими кольорами, такими як Phoenix Orange та Mamba Green. Шрифт, що використовується для позначення марки та моделі, був перероблений.

У салоні – нова інформаційно-розважальна система зі збільшеним екраном діагоналлю 13 дюймів. Навіть базова версія тепер має 10-дюймову цифрову комбінацію приладів та двозонний автоматичний клімат-контроль. Також Skoda оновила варіанти обробки та оббивки, зберігши при цьому вентильовані та масажні передні сидіння, доступні за додаткову плату.

Octavia втратила 1,0-літровий трициліндровий двигун TSI і модельний ряд тепер починається з 1,5-літрового мотора TSI. Чотирьохциліндровий агрегат доступний у стандартній та м’якій гібридній конфігураціях, і є можливість вибрати потужність 114 к.с. та 220 Нм або 148 к.с. та 250 Нм. Неелектрифіковані варіанти оснащені шестиступінчастою МКПП, тоді як версії з гібридною надбудовою отримають семиступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. Крім того, доступний дизельний двигун 2,0 л TDI потужністю 114 к.с. та 300 Нм або 148 к.с. та 360 Нм. Перший використовує МКПП, тоді як другий призначений лише у зв’язці із «автоматом».


Не пропустіть