Український завод показав партію потужних самоскидів (Фото)

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС отримав нову велику партію потужних автомобілів марки SHACMAN, зокрема самоскиди. Про це повідомила пресслужба підприємства.

Йдеться про модель SHACMAN X3000 (6х4) з П-подібним та U-подібним кузовами. Самоскид SHACMAN серії X3000 має оптимальну вантажопідйомність 25 000 кг. Кузов із заднім розвантаженням з підігрівом має об’єм 19,3 куб.м. Наявні пневмогідроприводи під причіп самоскида. Підключення обладнання безпосередньо від двигуна або від коробки відбору потужності. Також модель має тент з електричним приводом, за допомогою якого можна з легкістю за лічені секунди захистити вантаж від атмосферних опадів.

Самоскид оснащений дизельним турбодвигуном потужністю 430 кінських сил та 12-ступінчастою (12+2) механічною трансмісією.

«По комфорту автомобілі SHAСMAN X3000 відносяться до преміум класу.  Потужні двигуни дають гарантію виконання важких задач, а вдосконалена конструкція значно збільшує вантажопідйомність і керованість автомобіля», – зазначили на заводі.


Не пропустіть