Нове покоління кросовера Honda CR-V помітили на тестах

Користувачем Твіттера з ніком HondaPro Jason були опубліковані фотографії нової генерації найбільш популярного кросовера в світі — моделі Honda CR-V, відображеної фотошпигунами під час тестів на дорозі загального користування, що пролягає неподалік від одного із заводів Honda, розташованого в Сполучених Штатах Америки. Про це повідомляє planet-today.ru

І судячи з фотографій, наступне покоління CR-V в цілому залишиться цілком в стилі існуючої генерації позашляховика, відрізняючись лише незначними змінами в зовнішності. Наприклад, «розпластаними» по дверях багажника задніми ліхтарями — щось подібне є і у останньої моделі Civic.

Моторна гамма наступного покоління Honda CR-V буде складатися з 2.4-літрового бензинового агрегату, 1.6-літрового дизеля і новітнього півторалітрового 175 к.с. чотирициліндрового турбодвигуна. Відомо також, що буде і гібридна версія кросовера, під капотом у якої розміститься тандем з дволітрового бензинового двигуна і електричного мотора.

Дата появи нового Honda CR-V все ще тримається японським виробником в секреті, проте за інсайдерською інформацією, автомобіль дебютує в 2017 році.

1-884