У мережі показали новий седан BYD з витратою менше 4 л на 100 км (Фото)

З’явилися шпигунські світлини нового седана від найбільшого у світі виробника автомобілів на нових джерелах енергії. Йдеться про BYD Qin L з гібридною системою, що підключається.

Габаритні розміри BYD Qin L становлять 4830 х 1900 х 1495 мм при колісній базі 2790 мм. Його передня та задня колія дорівнюють 1620 мм. Споряджена маса седана становить від 1660 до 1800 кг залежно від варіанта силової установки.

У Qin L використано найновіший дизайн бренду Dragon Face від колишнього працівника Audi Вольфганга Еггера. Передній бампер седана має два вентиляційні отвори і тонкий повітрозабірник трапецієподібної форми. Автомобіль отримав велику решітку радіатора, функціональні дефлектори та датчики паркування спереду та ззаду. Машина має традиційні дверні ручки, порт для зарядки на правому задньому крилі і лючок бензобака на лівому задньому крилі.

В салоні – триспицеве рульове колесо зі зрізаною нижньою частиною, сучасна комбінація приладів та великий екран. Версія L оснащена проекційним дисплеєм.

Рушійною силою авто є гібридна установка DM-i 5-го покоління на базі 1,5-літрового ДВЗ та електромотора, яка буде доступна у двох версіях:

  • батарея LFP 10,08 кВт·год, витрата палива 3,8 л/100 км, запас ходу на електротязі 60 км;
  • батарея LFP 15,87 кВт·год, витрата палива 3,98 л/100 км, запас ходу на електротязі 90 км.

Як повідомлялось, BYD зменшив продажі електрокарів. Причини не називаються.


Не пропустіть