В Китаї представили новий Volkswagen Passat (Фото)

У Піднебесній презентували Volkswagen Passat 2024 модельного року. Новинка пропонується за ціною від 26 200 до 31 100 доларів.

Автомобіль отримав 10,2-дюймову РК-панель приладів, 9,2-дюймовий вбудований центральний екран управління., багатофункціональне триспицеве рульове колесо і механічний важіль перемикання передач. Загальний стиль салону залишається досить консервативним та класичним для моделі.

У списку опцій значаться система попередження про вихід зі смуги руху, вбудована навігація, система допомоги при зміні смуги, система допомоги утримання смуги руху, автоматичне паркування, електропривід багажника, матричні фари, обігрів керма, проекційний дисплей, функція масажу. Також седан отримав аудіосистему Harman Kardon із 12 динаміками.

Volkswagen Passat 2024 оснащений 220-сильною силовою установкою з крутним моментом у 350 Н·м та 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Час розгону до «сотні» займає 7,4 секунди, а середня витрата пального становить 7 л на 100 км шляху.

Враховуючи той факт, що українці активно купують авто з Китаю, то оновлений Volkswagen Passat незабаром може з’явитися і на нашому ринку.


Не пропустіть