Китайський Changan представив новий кросовер із витратою 5 л/100 км за $18 тисяч (Фото)

Компанія Changan офіційно оголосила вартість новітнього кросовера Changan Uni-Z. Автомобіль вийшов на ринок Піднебесної у двох комплектаціях за ціною 17,8 та 18,8 тис. доларів. Різниця між ними лише в оснащенні.

Changan Uni-Z – доволі немаленький кросовер. Довжина, ширина і висота становлять 4730, 1890 та 1680 мм, довжина колісної бази – 2795 мм.

Новинка Changan виглядає футуристично, що уже стало візитівкою лінійки Uni. Кросовер отримав велику решітку радіатора з об’ємним малюнком та вузькі фари. Над склом задніх дверей розмістився великий спойлер, у нижній частині два патрубки вихлопної системи.

Інтер’єр оформлений у дусі мінімалізму. Вже у базі є автопілот другого рівня, шкіряний салон, передні крісла з електричним регулюванням, підігрівом, вентиляцією та масажем, медіасистема з екраном діагоналлю 14,6 дюйма управлінням, система розпізнавання осіб, а також незвичайне атмосферне підсвічування.

Кросовер оснащений гібридною установкою, до складу якої увійшли атмосферний 1,5-літровий двигун потужністю 98 к.с. та 215-сильний електромотор. Ємність тягової батареї не повідомляється, але запас ходу на електричній тязі сягає 125 км, а середня витрата пального становить 5,15 л/100 км. До «сотні» автомобіль прискорюється за 7,4 с.


Не пропустіть