З’явилися зображення найдешевшої версії оновленого кросовера Dacia Duster (Фото)

Новий Dacia Duster у базовій версії виявився дуже скупим щодо оснащення. Невдовзі цей автомобіль, із шильдиком Renault, з’явиться і на українському ринку.

Так, якщо у Китаї в авто за 20 тис. євро буде як мінімум два екрани, панорамний дах, атмосферне підсвічування, безключовий доступ і ще багато чого, то в базовому Dacia Duster за 19,7 тис. євро – екран бортового комп’ютера з діагоналлю 3,5 дюйми, тканинний салон і проста аудіосистема з Bluetooth та 4 динаміками.

Втім, якщо говорити про технологічність, то у базового Duster із цим все непогано: є передні подушки та шторки безпеки, система екстреного гальмування з розпізнаванням пішоходів, система контролю виїзду зі смуги руху, паркувальні датчики ззаду. Також є кондиціонер, круїз-контроль, система моніторингу тиску в шинах та світлодіодні денні ходові вогні.

Рушійною силою найдешевшого Дастера став 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 100 кінських сил, що працює у зв’язці з МКПП а переднім приводом. Мотор працює на бензині та пропані, паливних баків теж два, тож запас ходу у такого кросовера сягає 1250 км.


Не пропустіть