З’явилися зображення наступника Volkswagen Passat (Фото)

У мережі з’явилися якісні світлини великого седана Volkswagen Magotan нового покоління. Це розтягнутий Volkswagen Passat для ринку Китаю.

Габарити автомобіля – 4990 х 1854 х 1487 мм при довжині колісної бази 2871 мм.

У новому поколінні автомобіль знайшов світлодіодну смугу між фарами та підсвічений логотип на решітці радіатора – на кшталт електрокарів серії Volkswagen ID. Така сама поперечка, тільки червона, між ліхтарями. Ще одна особливість ззаду – візуально не акцентовані вихлопні труби.

Салон із великим дисплеєм медіасистеми приблизно такий же, як у нового Passat B9, але є нюанс у вигляді третього екрана на передній панелі перед пасажиром.

Незважаючи на те, що до офіційної прем’єри Magotan B9 ще понад місяць основні технічні параметри вже розкриті. Так, в «базі» автомобіль отримає 1,5-літровий турбодвигун потужністю 160 кінських сил, у топовій версії – 2,0-літровий 220-сильний мотор. Обидва двигуни працюватимуть спільно з «роботом» DSG.

В Україні Volkswagen Passat різних поколінь користується попитом на вторинному ринку і регулярно займає лідируючі позиції у рейтингах.


Не пропустіть