Infiniti представила новий рамний позашляховик із 450-сильним V6 (Фото)

Компанія Infiniti представила нове, друге покоління флагманського позашляховика QX80. Автомобіль кардинально змінився і отримав новий мотор.

Дизайн нового Infiniti QX80, виконаний відповідно до фірмової стилістики Artistry In Motion»: із завуженою передньою оптикою вище основної блок-фари, прихованими в кузові дверними ручками, суцільним «моноліхтарем » у вигляді клавіш фортепіано та масивною решіткою радіатора з активними заслінками.

Салон вийшов нетипово технологічним. Так, спереду розміщено «моноблок» із двох 14,3-дюймових дисплеїв, а трохи нижче під центральним повітроводом встановлена ще одна сенсорна панель діагоналлю 9 дюймів, на яку в Infiniti вивели налаштування клімату та сидінь. Підігрів у новому QX80 вперше доступний не лише для перших двох рядів сидінь, а й для третього.

Ще одна дуже цікава фішка – інфрачервона камера в стелі. Вона оцінює температуру тіла пасажирів і може автоматично спрямовувати потік прохолодного повітря на людину, якій спекотно.

На зміну V8 об’ємом 5,6 літра прийшла 3,5-літрова «бітурбошістка», яка для ринку США видаватиме 450 кінських сил і 698 Нм крутного моменту. Привід може бути заднім або повним, а в ролі трансмісії виступає 9-ступінчаста АКПП.

У США ціни на оновлений Infiniti QX80 стартуватимуть від 82 450 доларів.

В Україні актуальне покоління Infiniti QX80 із 5,6-літровим V8 потужністю 405 к.с. доступне за ціною від 2 538 700 грн або 65 399 доларів за поточним обмінним курсом.


Не пропустіть