З’явилися подробиці про оновлений кросовер Audi Q7

Кросовер Audi Q7 наступного покоління має нав’язати конкуренцію BMW X5, Mercedes-Benz GLE, Cadillac XT6 та Range Rover Sport. Чим завойовуватиме серця та гаманці споживачів новинка, розповів портал Carscoops. Він також опублікував якісне зображення майбутнього кросовера Audi.

Зовні новинка буде схожа на майбутній Audi Q3, який має вийти раніше. Audi Q7 отримає приблизно те саме оформлення передньої частини з радіаторною решіткою Singleframe та роздільною двоповерховою оптикою. Відрізнити топову версію SQ7 можна буде за розвиненим обважуванням і чотирма вихлопними патрубками замість двох у звичайної версії.

Усередині Audi Q7 2025 повторюватиме Q6 e-tron: перед водієм встановлено екран діагоналлю 11,9 дюйми, до складу медіасистеми увійде дисплей діагоналлю 14,5 дюйми, а перед переднім пасажиром розташується екран діагоналлю 10,9 дюйми. Крім цього, автомобіль отримає проекційний екран з доповненою реальністю, акустичну систему Bang & Olufsen з 22 динаміками і VR-асистента.

Двигуни – шестициліндрові бензиновий та дизельний із гібридною 48-вольтовою надбудовою. Також буде повний привід Quattro.

Прем’єра Audi Q7 2025 відбудеться або наприкінці поточного року, або на початку наступного року.


Не пропустіть