Changan запустив продажі нового гібридного кросовера за $18 тисяч (Фото)

Китайська компанія Changan готує до запуску новий компактний гібридний кросовер Uni-Z. Його прем’єра відбудеться 28 березня. Усі охочі можуть оформити попереднє замовлення на автомобіль у двох комплектаціях за ціною від 127 900 або 17 735 доларів за поточним курсом.

Changan Uni-Z – це середньорозмірний кросовер. Довжина його кузова становить 4730 мм, ширина – 1890 мм, а висота – 1680 мм при колісній базі 2795 мм. Автомобіль привертає увагу трапецієподібною решіткою радіатора з матричним візерунком, пофарбованими в чорний колір стійками, а також алюмінієвими колісними дисками з оригінальним візерунком.

У салоні автівки встановили 10,25-дюймову цифрову приладову панель, інформаційно-розважальну систему із 14,6-дюймовим дисплеєм, мульти-кермо, а також систему розпізнавання голосу та обличчя і 64-колірне атмосферне підсвічування.

У стандартну комплектацію увійшли вдосконалена система допомоги водієві 2-го рівня, яка включає систему попередження про вихід зі смуги руху та лобове зіткнення, функція автоматичного екстреного гальмування, система утримання в смузі руху, система розпізнавання дорожніх знаків та адаптивний круїз-контроль. Салон оброблений шкірою, а в «старших» комплектаціях сидіння мають електрорегулювання, вентиляцію та обігрів.

Силова установка кросовера складається із 1,5-літрового бензинового мотора потужністю 72 кВт (98 к.с.) і електродвигуна на 158 кВт (215 к.с.). В ролі трансмісії виступає варіатор E-CVT. Літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 18,4 кВт*год дозволяє кросоверу проїжджати на електричній тязі до 125 км за циклом CLTC.


Не пропустіть