Mercedes-Benz представив гібридний «Ґелендеваґен» (Фото)

Компанія Mercedes-Benz офіційно представила оновлений «Ґелендеваґен». Як і передбачалося, Mercedes-Benz G550 2025 модельного року позбувся класичного мотора V8.

Автомобіль отримав невеликі візуальні відмінності від попередника. Наприклад, отримав оновлений бампер та новий колір Manufaktur Hyper Blue Magno. Також покупці можуть вибрати один із шести різних варіантів колісних дисків діаметром від 20 до 22 дюймів.

У фірмовій медіасистемі MBUX прописав режим Off-Road Cockpit, що допомагає на бездоріжжі. Він відображає на 12,3-дюймовому екрані положення автомобіля, висоту, кут повороту кермового колеса. У моделей EQE та GLC запозичена функція «прозорий капот», яка дозволяє водієві бачити «крізь» передню частину автомобіля за допомогою спеціальної камери.

4,0-літровий мотор V8 зберігся в Mercedes-AMG G63 2025. Він оснащений двома турбонагнітачами і все тією ж гібридною 48-вольтовою системою. Потужність силової установки складає 577 кінських сил, і цього достатньо, щоб розігнати великий позашляховик до «сотні» за 4,2 с. Звичайний «Ґелендеваґен» отримав 6-циліндровий рядний 3,0-літровий двигун з турбонаддуванням та гібридним додатком у вигляді такого ж 48-вольтового стартер-генератора. Сумарна продуктивність установки – 443 «конячки».

Разом з новим мотором позашляховик отримав і оновлений дев’ятиступінчастий «автомат» та систему повного приводу з розподілом крутного моменту.

У списку оснащення значаться адаптивний круїз-контроль, система моніторингу сліпих зон, функція розпізнавання дорожніх знаків та низка інших систем допомоги водієві.

Вартість новинок поки не оголошена.


Не пропустіть