Citroen показала новий купеподібний кросовер (Фото)

Французька компанія Citroen офіційно розсекретила новий купеподібний кросовер Basalt Vision. Продажі новинки розпочнуться у другій половині 2024 року.

Як заявляють у компанії, Citroen Basalt Vision знаменує собою новий етап у міжнародному розвитку бренду і є уособленням нової концепції у B-сегменті. Новий компактний автомобіль поєднує динаміку купе з надійністю і практичністю кросовера.

«Ми раді представити третій етап програми, покликаної стимулювати міжнародне зростання Citroen. Наші команди сповнені рішучості втілити в життя в найближчі місяці цю інноваційну концепцію купе-кросовера, який поєднує сміливий дизайн, простір усередині та унікальний комфорт. Ми впевнені, що Basalt Vision, розроблений та виготовлений на місцевому рівні, сподобається великій кількості клієнтів та зміцнить наші позиції на основних ринках», – заявив генеральний директор Citroen Тьєррі Коскас.

Технічні характеристики Citroen Basalt Vision поки що не розкриваються. Незалежно від них у компанії обіцяють, що крос-купе сподобається як молоді, так і сімейним людям.


Не пропустіть