Kia представила новий седан потужністю майже 200 к.с. (Фото)

Корейська компанія Kia представила новий компактний седан Kia K4 2025 модельного року. Публічна прем’єра автомобіля, який, за даними виробника, зробить революцію у сегменті, відбудеться у рамках міжнародного автосалону в Нью-Йорку.

Оновлений седан отримав широкий набір сучасних систем безпеки, включаючи вдосконалений комплекс систем допомоги водієві ADAS. Також передбачені передова інформаційно-розважальна система з великим екраном та цифрова панель приладів.

Нова модель виконана в стилі фастбек з широкою посадкою, похилим дахом, світлодіодною оптикою та прихованими ручками задніх дверей. Крім цього, Kia K4 має один із найпростіших салонів у компактному сегменті.

Новий Kia K4 буде доступний із двома типами силових установок. У стандартному виконанні це буде 2,0-літровий двигун потужністю 147 к.с. з варіатором (IVT). У топовому під капотом встановлять 1,6-літровий двигун із турбонаддуванням, який видає 190 «коней» і поєднується з класичною шестиступінчастою АКПП.

Новий Kia K4 надійде у продаж в США у другій половині 2024 року. Автомобіль буде доступний у п’яти комплектаціях: LX, LXS, EX, GT-Line та GT-Line Turbo. Ціни оголосять пізніше.


Не пропустіть