Suzuki представила оновлену версію культового кросовера (Фото)

Японська компанія Suzuki представила оновлену версію культового кросовера Vitara, який був запущений у виробництво 10 років тому. Незважаючи на солідний вік моделі, компанія вирішила не проводити кардинальний рестайлінг, а обмежилася точковими змінами.

Екстер’єр Vitara зазнав ряду помітних трансформацій: змінилася форма решітки радіатора і переднього бампера, зменшилася кількість хромованих елементів. Також покупцям запропонують нові варіанти легкосплавних дисків та розширену палітру кольорів кузова.

В оснащення авто входить модернізована мультимедійна система. Діагональ сенсорного екрану збільшилася з 7 до 9 дюймів, з’явилася підтримка Apple CarPlay та Android Auto. Крім того, було удосконалено систему активної безпеки Dual Sensor Brake Support II.

Покупці зможуть обрати між двома гібридними установками. Перша, що дебютувала у 2022 році, поєднує 1,5-літровий «атмосферник» та електромотор. Сумарна віддача установки сягає 115 кінських сил. Підзарядку від зовнішньої електромережі не передбачено, а основне завдання гібридної надбудови – компенсувати провали тяги при перемиканнях швидкостей. Друга гібридна версія побудована навколо 1,4-літрового турбомотора Boosterjet, доповненого 48-вольтовим стартер-генератором. Її потужність поки невідома. Привід в обох випадках може бути як переднім, так і повним.

Оновлений Suzuki Vitara надійде у продаж на початку літа. Ціни оголосять пізніше.


Не пропустіть