Geely оновила популярний кросовер, який продається в Україні (Фото)

Компанія Geely презентувала оновлений флагманський кросовер Monjaro 2024 модельного року. Автомобіль отримав кілька стилістичних змін в екстер’єрі та інтер’єрі.

Так, з оновленням з’явилося недоступне раніше повністю чорне оздоблення інтер’єру. У комплектаціях Luxury та Flagship нове поєднання чорної еко-шкіри та замші прийшло на зміну коричневому шкіряному салону з бежевими вставками. Дверні карти та атмосферне підсвічування салону виконані у новій стилістичній концепції, зазначили у Geely.

Кросовер у топовому виконанні Exclusive тепер пропонується у двох унікальних колірних рішеннях екстер’єру: до популярного смарагдового металіку (Emerald Blue) додався новий преміальний матовий сірий колір (Lomo Grey).

Технічно Geely Monjaro 2024 модельного року не змінився. Він, як і раніше, оснащується безальтернативним чотирициліндровим 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 238 кінських сил, що поєднується із класичним 8-ступінчастим «автоматом». Витрата палива в змішаному циклі становить 8,5 л на 100 км, а розгін до «сотні» займає 7,7 секунди.

В Україні актуальна версія Geely Monjaro доступна за ціною від 1 699 545 грн.


Не пропустіть