Kia презентувала нову версію свого флагманського седана (Фото)

Компанія Kia представила рестайлінговий седан K9, раніше відомий як K900, у 2021 році. Тепер для моделі підготували пакет обновок, з якими вона набирає наступного модельного року.

Із зовнішніх змін – решітка радіатора, з візерунком, утвореним із горизонтальних елементів. Відбулося поповнення в колекції колісних дисків та палітри кольорів для кузова – з’явився сірий “Pebble Grey”.

У салоні також з’явилися нові колірні схеми: “Марсіанський коричневий” або “Туманний сірий”. У клімат-системи з’явилася функція After Blow, яка просушує канали через півгодини після зупинки двигуна для запобігання росту плісняви та грибків та появі неприємних запахів. Система не активується, якщо є ризик повної розрядки акумулятора, якщо система кондиціювання довго не користувалася або за бортом низька температура.

Kia K9 2025 отримає масажне сидіння переднього пасажира, порти USB-C спереду і ззаду і вогнегасник. Повідомляється про розширення стандартного списку обладнання, також деякі опціональні пропозиції, що пропонуються раніше за доплату, стали штатними у топових версіях виконання.

Kia K9, як раніше, доступний із заднім та повним приводом, 370-сильною турбошісткою V6 3,3 літра, а також безнаддувним мотором 3,8 літра потужністю 315 к.с. Обидва працюють у парі з класичним 8-ступінчастим автоматом.


Не пропустіть