Audi представила «заряджений» універсал Audi RS 4 Avant 2024 (Фото)

Представлено універсал Audi RS 4 Avant 2024 модельного року. Автомобіль доступний у трьох комплектаціях за ціною від 115 000 доларів.

Стандартна версія Audi RS 4 Avant 2024 тепер поставляється з 19-дюймовими дисками та без функції очищення фар. У салоні встановлені базовий бортовий комп’ютер та спортивне багатофункціональне кермо з функцією обігріву.

У стандартній комплектації машина оснащена модернізованою навігацією MMI, аудіосистемою B&O, проекційним дисплеєм HUD, тризонним кондиціонером, чорною стелею тканини і спортивними сидіннями RS. Версія з потужнішим двигуном отримала спортивну вихлопну систему RS та ексклюзивне гоночне обладнання RS.

Рушійною силою RS 4 Avant став 2,9-літровий бензиновий двигун V6 з подвійним турбонаддуванням потужністю 450 кінських сил і 600 Нм крутного моменту. Мотор поєднується із 8-ступінчастою автоматичною трансмісією Tiptronic виробництва ZF, а в стандартній комплектації поставляється із системою постійного повного приводу Quattro (зі спортивним диференціалом) та спортивною підвіскою RS. До «сотні» авто прискорюється за 4,1 секунди.


Не пропустіть