Alfa Romeo презентувала новий кросовер марки Milano (Фото)

Компанія Alfa Romeo розсекретила кросовер Milano, який стане першим серійним електромобілем марки.

Компактна — довжина 4,17 метра, ширина 1,78 м і висота 1,5 м — новинка отримала дизайн у фірмовому стилі марки, який має відсилання до класичних моделей італійського бренду із щитом радіаторної решітки, впізнаваним малюнком повністю світлодіодної оптики та незвичайними колісними дисками. У салоні використаний історичний «телескопічний» дизайн, який поєднується з сучасними технологіями – парою 10,2-дюймових екранів для приладової панелі та мультимедіа – дефлектори системи кондиціювання виконані у формі чотирилистої конюшини, а сидіння для моделі постачає компанія Sabelt, що спеціалізується на продуктах для авто.

Кросовер отримав технологію безконтактного доступу в салон, окремий багажник у передній частині кузова для зарядного пристрою, а за рахунок особливого компонування модель позиціонується як кросовер із найпростішим багажником серед усіх гібридів цього класу. Milano отримав мультимедіа з функцією EV Routing, яка будує маршрут з урахуванням зарядних станцій по дорозі, а також система підтримує онлайн-сервіси. Передбачено автопілот рівня Level 2 (автомобіль може самостійно утримувати смугу руху, вибирати смугу для випередження попутного транспорту, а також паркуватись без втручання з боку водія).

Alfa Romeo буде доступна у кількох версіях. Бензо-електрична Ibrida з бензиновим 1,2-літровим турбомотором і 48-вольтовим стартер-генератором і переднім приводом, а також повнопривідна Ibrida Q4 з окремим 41-сильним електромотором на задній осі. Крім того, запропонують 156-сильний електромобіль Elettrica з батареєю 54 кВт·год і запасом ходу до 410 км, а також його 240-сильний варіант Veloce зі спортивною підвіскою, блокуванням диференціала Torsen, переналаштованим кермом, посиленими гальмами. Передбачено систему вибору режимів руху DNA (Dynamic, Natural, Advanced Efficiency та Q4).

Випуск Alfa Romeo Milano налагодять у Польщі. На європейський ринок новий кросовер вийде восени 2024 року.


Не пропустіть