Audi вивела на тести нове покоління флагманського Q7 (Фото)

Компанія Audi готує до випуску повністю оновлений флагманський кросовер Audi Q7 2025. Поточне покоління моделі вже майже відзначило своє 10-річчя на ринку, що за мірками преміум-сегменту є дуже поважним віком. Тому швидка поява нового Q7 не просто бажана, а необхідно, щоб Audi могла успішно конкурувати з свіжішими та сучаснішими пропозиціями.

За попередніми даними, новинка стане помітно більшою і більшою за попередника. Це позначиться як на зовнішності, так і в інтер’єрі. Спереду Q7 отримає видозмінену радіаторну решітку, а його фірмові світлодіодні фари тепер будуть розділені на дві частини. Сама форма капота і крил стала більш плавною та обтічною. У профіль кросовер демонструє виражену лінію та масивні пропорції кузова.

У салоні, найімовірніше, з’явиться повністю цифрова панель приладів та просунута мультимедійна система з великими дисплеями. А ось лінійка силових агрегатів стане переважно гібридною або електричною – адже Audi поспішає прибрати ДВЗ зі свого асортименту до 2033 року.

Загалом майбутня Audi Q7 обіцяє бути проривом у розвитку моделі. Це буде не просто оновлення, а повноцінне переосмислення кросовера, який стане більшим, технологічнішим та екологічнішим. Безперечно, такі зміни припадуть до смаку покупцям преміальних SUV, які втомилися від консервативних рішень.


Не пропустіть