Mazda представила новий трирядний кросовер (Фото)

Компанія Mazda представила у Європі новий флагманський кросовер CX-80. Це сімейний SUV із просторим трирядним салоном та великими габаритами. Про це повідомили у прес-службі японського бренду.

Європейцям буде доступно дві конфігурації салону нового CX-80: шестимісна та семимісна, а третій ряд у них можна буде скомпонувати трьома способами. У першому випадку ззаду розміститься звичайний тримісний диван, у другому роздільні крісла з проходом посередині, а в третьому роздільні крісла з центральною консоллю.

Отримавши сучасний «маздівський» дизайн, флагманський CX-80 виявився на 250 мм довшим і на 24 мм вищим за CX-60. Об’єм багажника у новинки відповідає класу і досягає 1221 літра або 1971 літра при завантаженні «під стелю».

У салоні два дисплея діагоналлю по 12,3 дюйми, один з яких – це цифрова панель приладів, а другий – мультимедійна система.

Автомобіль доступний із 327-сильною гібридною установкою на базі 2,5-літрового ДВЗ та 200-сильним турбодизелем об’ємом 3,3 літра, який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором із передовою технологією згоряння палива DCPCI. Обидві силові установки поєднуються із 8-ступінчастим «автоматом», а привід у всіх версіях – виключно повний.


Не пропустіть