Представлено найшвидший Mercedes в історії (Фото)

Німецький Mercedes представив на Гран-прі Китаю свій найшвидший автомобіль. Йдеться про Mercedes-AMG GT63 S E Performance, який прискорюється до сотні усього за 2,8 секунди.

«Жодна модель серії AMG не розганялася так швидко. GT 63 S E PERFORMANCE поєднує в собі величезну потужність з дуже динамічним водінням і цим викликає мурашки на шкірі», – розповів Міхаель Шібе, генеральний директор Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG GT63 S E Performance оснастили 4,0-літровим двигуном V8 і електродвигуном, які сумарно генерують 805 кінських сил. Будучи гібридом, що підключається, Mercedes-AMG GT63 S E Performance може проїхати 13 км виключно на електротязі. Ємність тягової акумуляторної батареї становить 6,1 кВт·год. Силова установка поєднується із 9-ступінчастою роботизованою трансмісією з двома зчепленнями.

У компанії і не збиралися ставити рекорди економічності, натомість інженери зосередилися на потужності, зручності керування тягою та динамічних параметрах. Вже у «базі» є повнокероване шасі та карбон-керамічні гальма із шестипоршневими супортами спереду. Діаметр передніх гальмівних дисків складає 16,5 дюйми, задніх – 15 дюймів. Базові колісні диски 20-дюймові, за доплату доступні 21-дюймові.

Вартість новинки поки не оголошено.


Не пропустіть