У мережі опублікували рендерне зображення BMW X7

В інтернеті з’явилось рендерне зображення BMW X7. В основу автомобіля ляже платформа CLAR, яку вже використали для поточної генерації 7 Series.

Новий X5 стане підготовкою до випуску X7, який виступить конкурентом Mercedes-Benz GLS і Land Rover Range Rover, повідомляє UinCar.

693958_1_w_590

Обидві машини розділять безліч компонентів і займуть високі місця в сімействі X, та на вершині розміститься розкішний варіант X7.

Новий BMW X7 спочатку представлять у 7-місному варіанті, до якого пізніше приєднається розкішна версія з чотирма окремими сидіннями. Задні пасажири зможуть насолоджуватися кондиціонером, підігрівом, масажною функцією і останнім поколінням розважальної системи.

Під капотом нового X7 розташується найбільший двигун компанії – це 6,6-літровий V12, доступний для моделей 7 Series. Крім цього, з’являться агрегати V8, а також рядні 6-циліндровий бензинові та дизельні мотори від X5.

Автомобіль вийде на ринок в 2019 році. Її випускатимуть на заводі в Південній Кароліні, США. Очікувана вартість базової версії – від $ 145 тисяч.


Не пропустіть