Знаменитий бренд Jawa випустив новий мотоцикл (Фото)

Бренд Jawa Yezdi Motorcycles завоював популярність завдяки своїм ретро-круїзерам. Мотоцикли Jawa також були відомі і на нашому ринку. Нещодавно компанія представила оновлений мотоцикл 42 Bobber на фестивалі All You Can Street Festival у Мумбаї. Нова версія, названа Red Sheen, має яскраво-червону смугу на хромованому паливному баку, що нагадує про минулорічний випуск Black Mirror, а також двоколірні легкосплавні диски з алмазним огранюванням.

Новий 42 Bobber оснащений сучасними технологіями, включаючи 334-кубовий одноциліндровий двигун з упорскуванням палива, який видає 30 кінських сил. Потужність передається на заднє колесо через шестиступінчасту механічну коробку передач. Інші особливості включають цифрову панель приладів, повністю світлодіодне підсвічування, сідло з двоступінчастим регулюванням та USB-порт для зарядки.

Jawa Yezdi орієнтується на молодих мотоциклістів, які шукають стильний та легкий у керуванні мотоцикл. Дизайн 42 Bobber створює враження кастом-байка, виготовленого на замовлення прямо з заводу. З ціною близько 2751 долара США, мотоцикл приваблює любителів кастом-байків та щоденних поїздок.

Мотоцикли Jawa Yezdi продаються в основному в Індії, а також експортуються до Європи та сусідніх азіатських країн. З огляду на зростаючу популярність малолітражних мотоциклів у США, Jawa 42 Bobber може знайти свій ринок і там.

Легендарний мотоциклетний бренд Jawa, родом із колишньої Чехословаччини, перебуває у власності індійської компанії Mahindra & Mahindra з 2017 року. Відроджена Jawa досягла значного успіху в Індії, де була швидко створена велика дилерська мережа, а попит на мотоцикли Jawa часто перевищував пропозицію.