Citroеn випускає друге покоління седана C6

Французький автомобільний концерн Citroën вирішив повернути назву C6 для свого повнорозмірного седана, який буде продаватися виключно в Китаї. Друге покоління моделі поки не має офіційно представленої технічної характеристики. Але вже зараз можна сказати, що модель буде базуватися на Dongfeng Fengshen A9 з трохи іншим зовнішнім виглядом і більш висококласним салоном, пише planet-today.ru

За непідтвердженими даними, седан буде їздити на модульній платформі EMP2 і в довжину становитиме більше п’яти метрів, з колісною базою в 2,9 метрів. У той час як попередній C6 мав досить помітний зовнішній дизайн, його наступник не так сильно виділяється.

У салоні значиться повністю цифрова комбінація приладів і значний сенсорний дисплей. Шкіряна оббивка має цікавий візерунок на сидіннях і приладовій панелі і красиво поєднується з дерев’яною обробкою. З огляду на величезний розмір автомобіля, не дивно, що задній ряд отримав великий простір.

Як передбачається, під капотом буде встановлюватися турбований 1,8-літровий бензиновий двигун на 204 кінських сил, що поставляються на передню вісь за допомогою шестиступінчастої автоматичною коробки передач.


Не пропустіть