Audi показала найпотужніший TT

На автосалоні в Пекіні був представлений новий Audi TT RS. Це найшвидша і найпотужніша модель в історії спорткупе TT, пише nv.ua.

Новинка оснащується 2,5-літровим силовим агрегатом, який видає на-гора 400 кінських сил. Навіть в найбільш потужному виконанні TT RS plus у минулої моделі було на 40 конячок менше. З таким табуном купе розганяється від 0 до 100 км/год за 3,7 секунди. Це близько до результату Audi R8 V10, у якого на розгін до сотні йде 3,5 секунди (540-сильної версії).

Audi виведе не тільки купе, але і родстер TT RS. В останнього розгін до 100 км/год буде займати на 0,2 секунди більше. Максимальна швидкість обох версій буде обмежена на позначці 250 км/год, але при бажанні її можна буде підняти до 280 км/год.

Зовні новинку можна відрізнити від інших представників лінійки TT за агресивною радіаторною решіткою, овальними патрубками вихлопної системи і антикрилом. Крім того, в якості опції для TT RS будуть доступні задні OLED-ліхтарі. У салоні автомобіля розмістяться спортивні сидіння і цифрова приладова панель з 12,3-дюймовим дисплеєм.

На європейський ринок Audi TT RS вийде восени поточного року. У рідній Німеччині вартість купе складе 66400 євро, а родстер буде оцінюватися в 69200 євро.


Не пропустіть