Volkswagen буде мати два “дешевих кросовера”

Першими новинками нового доступного бренду німецького автовиробника Volkswagen повинні стати два кросовера. Така інформація з’явилася в розпорядженні західного видання, що посилається на главу компанії, пана Маттіаса Мюллера, повідомляє AutoMotoClub.info. До виготовлення бюджетних моделей приступлять на території Китайської Народної Республіки в 2018-му році.

Цитата:
«У Китаї ми на всіх парах працюємо над створенням бюджетних машин, які будуть вироблятися на спільному підприємстві FAW-Volkswagen. Ми плануємо, що вони будуть випускатися під незалежним брендом» – передає портал слова пана Мюллера.

Повідомляється, що першими новинками бренду стануть компактний та середньорозмірний SUV, після чого модельний ряд поповнять хетчбек і седан. В основу всіх засобів пересування ляже одна архітектура, що дозволить значно заощадити компанії на розробці моделей.

Цінники, які отримають новинки, складуть 8000 – 11000 євро. Засоби пересування, за словами Мюллера, будуть реалізовуватися виключно на ринку Піднебесної, хоча раніше повідомлялося про появу бюджетних машин і за межами КНР. Нагадаємо, новий бренд концерну Volkswagen стане тринадцятим незалежним брендом.


Не пропустіть