Найменший кросовер від Hyundai вразив низькою ціною

Стала відома попередня вартість найменшого SUV від корейської компанії Hyundai. Модель з назвою Creta, яка з осені 2016 року випускатися тільки в Росії, отримає ціну від 12,8 тисяч доларів! Про це повідомляє autocentre.ua.

Перший кросовер Hyundai в класі B-SUV буде називатися Creta і випускатися тільки на російському заводі «Хенде Мотор Мануфактуринг Рус», де зараз виробляють Hyundai Accent (Solaris) і Kia Rio. Масове виробництво цього автомобіля заплановано на третій квартал 2016 року, але перші екземпляри кросовера вже зібрані.

samyy-malenkiy-krossover-ot-hyundai-udivil-nizkoy-tsenoy-2

У розпорядженні російського клубу цієї моделі виявилися майбутні ціни на новинку. За їхньою інформацією, Creta в мінімальній комплектації буде коштувати від 825 тис. рублів, що в перекладі на гривні становить 323 тисячі, а на долари – всього-на-всього 12,8 тисяч «вічнозелених»! Максимальна ціна автомобіля – 1 млн. 335 тис. рублів, тобто 20,75 тисяч доларів.

Якщо купити такий автомобіль в Росії і розмитнити за нинішніми ставками, то в Україні він буде коштувати 17,7 тисяч доларів США (445,2 тисяч гривень). Якщо автомобіль буде поставлятися в Україну офіційними каналами, то він повинен коштувати набагато дешевше зазначеної суми, оскільки відпускається заводом-виробником за оптовою ціною.

На російському ринку Hyundai Creta буде продаватися в чотирьох комплектаціях, з двома бензиновими двигунами (1,6 л, 123 к.с. і 2 л, 150 к.с.), переднім і повним приводом, 6-ступінчастою механікою або 6-ступінчастим АКП. Швидше за все, в Україні він буде доступний з аналогічними моторами і КП.

Якщо порівнювати вартість новинки серед конкурентів, то після розмитнення вона не виявиться настільки низькою. Так, Nissan Juke в Україні коштує від 408 тис. гривень, Ford Ecosport – від 449 тисяч, а Renault Captur – від 527,6 тис. (Правда, останній вже в багатій комплектації з АКП). Сподіваємося, що в Україні вона буде не набагато вища, ніж у себе на «батьківщині».


Не пропустіть