В Україні представили оновлену версію кросовера Chevrolet

В Україні представили оновлену версію 7-місного кросовера Chevrolet Captiva, пише gazeta.ua.

Нове покоління отримало мультимедійну систему MyLink, оновлений екстер’єр та інтер’єр. Автомобіль представив офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet в Україні “Джеренал авто груп”.

Основні зміни торкнулися екстер’єру та інтер’єру. Автомобіль отримав нові фари головного світла із світлодіодними денними ходовими вогнями. На Captiva оновлений дизайн переднього бампера та змінена решітка радіатора з горизонтальними смугами замість стилізації сот.

“Укравто” почала роботу з амеранським брендом Chevrolet ще 13 років тому. За цей в Україні продали 220 тисяч автомобілів. Цей показник дозволяє назвати марку Chevrolet назвати народним брендом. Ні для кого не секрет, що у Європі офіційно представлено бренд Chevrolet лише Україні. Ми докладемо всіх зусиль, щоб так надалі й було. – заступник голови правління корпорації “УкрАвто” Вахтанг Васадзе.

Також змінився дизайн кермового колеса, яке тепер стало 3-спицевим, а кнопки управління мультимедіа на ньому розташовані більш ергономічно.

Оновлену Captiva оснащують панеллю приладів. В її центрі розмістили мультимедійну систему MyLink 2016 з 7″ сенсорним дисплеєм. Крім цього, Chevrolet Captiva має функцію безключового доступу.

Також автомобіль оснащений 6-ма подушка безпеки, ABS+EBD, електронною системою курсової стабілізації, системою контролю зчеплення з дорогою і системою екстреного гальмування.

Об’єм багажника становить 769 л, а при складеному другому і третьому ряді сидінь і зростає до 1577 л.

При початковій ціні 694 710 грн. Chevrolet Captiva з бензиновим двигуном об’ємом 2.4 літра, потужністю 167 к. с. з механічною шестиступінчастою коробкою перемикання передач має системи активної і пасивної безпеки, а також електронний 2-зонний клімат-контроль, круїз-контроль, повний електропакет, дзеркала заднього виду з підігрівом і повторювачами поворотів, датчики світла і дощу, регульовану колонки по висоті і глибині, підігрів передніх сидінь та інше.

З дизельним турбодвигун об’ємом на 2.2 л розвиває потужність 184 к. с., а крутний момент досягає свого максимуму в 400 Нм вже при 3800 оборотах. Вартість автомобіля Chevrolet Captiva, оснащеного турбодизелем і шестиступінчастою механічною коробкою перемикання передач, становить 811 740 грн.