Honda CR-V 2018: більше і дорожче

За інформацією, отриманою з джерел всередині японської компанії, в основу нової Honda CR-V ляже нова платформа, завдяки чому японський кросовер вперше отримає третій ряд сидінь. Таке рішення дозволить CR-V перейти у вищий клас, в той час як в сегменті міських SUV все буде віддано на відкуп моделі HR-V, пише automotoclub.info.

Очікується, що колісна база Honda CR-V зросте на 80 мм, а довжина машини збільшиться на 50 мм. В рух кросовер нового покоління буде приводитися лінійкою нових моторів, частина з яких запозичена у Honda Civic. Базовими стануть 1,5-літровий бензиновий турбомотор і 1,6-літровий дизель, крім того, покупці зможуть отримати різні версії дволітрового бензинового агрегату. Надалі не виключена поява гібридної модифікації.

Базові Honda CR-V отримають 6-ступінчасту механіку і привід на передні колеса. За доплату покупцям буде доступний 9-ступінчастий автомат і система повного приводу. Ще однією важливою зміною стане поява поліпшених матеріалів обробки, сучасної мультимедійної системи і різних електронних помічників.


Не пропустіть