Опубліковані перші зображення відродженого Ferrari Dino

Чутки про відродження Ferrari Dino продовжують поширюватися, а фанати виготовляють рендери новинки на основі своїх уявлень про цю модель. Відзначимо, що глава Ferrari ще в 2015 році повідомив, що новинка може з’явитися в комплекті з двигуном V6, однак до цього дня немає ніяких офіційних даних про появу моделі.

Згідно з припущенням фахівців Trazione Posteriore, нова версія Ferrari Dino буде створюватися на основі 488, а дизайн недалеко піде від оригіналу, але все ж отримає деякі унікальні елементи, які додадуть їм більш унікальний зовнішній вигляд. Зокрема, передня панель залишиться майже ідентичною оригіналу, однак задня оптика стане округлою, деякі зміни будуть впроваджені в конструкцію дифузора.

Якщо Ferrari Dino буде відтворено, то крім V6 може бути використаний гібридний двигун. При цьому шпигунські знімки вказують на те, що Ferrari 488 отримає гібридні елементи, що призводить деяких шанувальників марки до думки, що саме нова версія цього авто отримає ім’я Dino. Офіційних даних на сьогодні немає, проте майже всі моделі Ferrari, які реалізуються після 2019-го року отримають додаткові елементи від інших продуктів марки, повідомив генеральний директор компанії Серджіо Маркіонне. На сьогодні покупцям залишається доступним стандартний Ferrari 488, який генерує 660 «коней» з встановленим V8 об’ємом 3,9 л.


Не пропустіть