У мережі з’явилися фото оновленого Chevrolet Silverado

Як виявилося, Chevrolet продовжить випуск Silverado. Остання серія шпигунських знімків показує прототипи, сфотографовані в штаті Мічиган з оновленим дизайном інтер’єру і екстер’єру. Крім усього іншого, новинка обзавелася новим силовим агрегатом.

Дизайн інтер’єру близький до сьогоднішньої моделі з інформаційно-розважальною системою по центру. Екран виглядає більше, що відповідало б сучасним тенденціям. Цифрова приладова панель закрита, припускаючи, що там може щось нове.

Автомобіль весь закритий щільним камуфляжем, хоча такий хід може бути просто піаром, адже змін форми або ж екстер’єру не помічено. Експерти відзначили лише нову головну оптику і перероблену радіаторну решітку. Агентство AutoPacific і інші експерти припускають, що Silverado буде використовувати алюміній та інші матеріали, щоб знизити вагу і поліпшити економію палива.

Нагадаємо, обсяг продажів Silverado знизився на 19,7% в квітні, так як General Motors скоротив витрати, від чого постраждав і прибуток. Продажі Chevrolet Silverado опустилися на 5,8% в цьому році до 168 621 примірників, хоча він як і раніше залишається найбільш продаваним автомобілем Chevrolet.