Hyundai I30 N знову виведений на дорожні тести (Відео)

Представники корейського бренду Hyundai продовжують готувати до прем’єри новий «заряджений» хетчбек Hyundai i30 N. Відзначається, що попередні випробування моделі пройшли не так гладко, як очікувалося.

Згідно з даними європейських автомобільних ЗМІ, розробники з Hyundai під час тестування нового «зарядженого» хетчбека Hyundai I30 N зіткнулися з деякими проблемами в роботі підвіски, тому кілька днів тому тестова модель отримала виправлення дефектів і знову вийшла на німецький гоночний трек Нюрбургринг.

Примітно, що компанія Hyundai готується представити перший в своїй історії «гарячий» хетчбек, який миттєво зіткнеться з серйозними конкурентами – Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST, Renault Megane RS і Honda Civic Type R. Корейські розробники прагнуть не вдарити в бруд обличчям перед своїми шанувальниками, тому новий Hyundai I30 N повинен порадувати ідеальною роботою всіх компонентів і вузлів, а також гідними динамічними характеристиками.

Що стосується технічних характеристик, то новий Hyundai I30 N отримає під капот 2,0-літровий турбований двигун з чотирма циліндрами. Який здатний генерувати 250 кінських сил, а у виконанні Performance віддача збільшиться до 280 «конячок».


Не пропустіть