Представлено преміальний позашляховик для партійної верхівки Китаю (Фото)

Розкішний китайський позашляховик Hongqi LS5 не надійне у вільний продаж.

У Китаї розсекречено новий Hongqi LS5. Преміальний китайський позашляховик незабаром надійде у виробництво, проте у вільному продажі його не буде, повідомляє CarNewsChina.

Річ у тому, що марка Hongqi спеціалізується на створенні представницьких авто для владної і партійної верхівки Китаю. Чимало її моделей виходять невеличкими серіями і не продаються. Зокрема, добре відомий розкішний седан Hongqi HQE.

Позашляховик Hongqi LS5 практично не відрізняється від передсерійного концепт-кара 2015 року і зберігає строгий кутастий дизайн. Автомобіль досягає 5,12 м в довжину при колісній базі в 3,06 м, а його маса – 2850 кг. Найімовірніше, у позашляховика рамна конструкція.

Роскошный китайский внедорожник Hongqi LS5 не поступит в свободную продажу.

В оздобленні салону використані натуральні шкіра та дерево. Також помітні віртуальна панель приладів і величезний тачскрін мультимедійної системи.

Новий китайський позашляховик оснащений 4,0-літровим V8 твін-турбо потужністю 381 к.с. і максимальним крутильним моментом в 530 Н∙м. У парі з ним працює 6-ступінчастий автомат, а привод – повний.

https://www.autocentre.ua/


Не пропустіть