Нову Audi Q3 помітили під час тестів (Фото)

Незважаючи на щільний спеціальний камуфляж, експерти розглянули ряд особливостей кросовера. Нова модель отримала більш широку радіаторну решітку, а також агресивний дизайн. Транспортний засіб оснастили тонкими фарами, а також відносно низьким капотом. Поряд з цим задні ліхтарі майже не змінилися. Змінили спойлер на задніх дверях, а також нахил даху автомобіля.

Версія Audi Q3 повинна на 5,8 см стати довшим попередньої генерації. По всій видимості, найбільшою зміною буде перехід від старої платформи PQ35 до вже більш сучасної архітектури MQB. У свою чергу це поліпшить керованість, а також зменшить вагу SUV приблизно на п’ятдесят кілограм. А ось моторна гамма буде аналогічною Volkswagen Tiguan. В даному випадку мова ведеться щодо півторалітрового чотирициліндрового двигуна, 2,5-літрового пятициліндрового силового агрегату на 400 кінських сил. Експерти не виключають також наявність гібридної, і електричної версії.

Версію Audi Q3 нової генерації презентують в кінці майбутнього року або на початку 2019 го року. Ціну, а також докладні характеристики обіцяють озвучити вже ближче до початку реалізацій.


Не пропустіть