Новий Suzuki Jimny «засвітився» на шпигунському відео

Японський бренд Suzuki в рамках міжнародного автосалону в Токіо готується представити новий компактний позашляховик Suzuki Jimny. Судячи по свіжому шпигунському відео, модель виведена на фінальну стадію дорожніх випробувань.

На сторінках американського автомобільного видання motor1 з’явилося свіже шпигунське відео з тестів нового позашляховика Suzuki Jimny. Автомобіль, який зовні нагадує сильно зменшену копію легендарного Mercedes-Benz G-Class, проходить випробування на дорогах Іспанії, а кузов моделі до сих пір прихований щільним камуфляжем.

Новий Suzuki Jimny без сумнівів збереже традиційну «квадратну» форму кузова, але стане дещо габаритніший, що відіб’ється на просторі для пасажирів. В цілому дизайн інтер’єру кроссовера матиме деякі подібності з салоном хетчбека Suzuki Swift.

Розробники раніше підкреслили, що незважаючи на свої скромні габарити новий Jimny не стане міським кросовером – модель залишиться повноцінним рамним позашляховиком компактного сегмента, оснащеним системою повного приводу. Прем’єра новинки відбудеться вже 25 жовтня в рамках автосалону в Токіо.


Не пропустіть