Honda планує розробити бюджетне спортивне купе

Раніше на сторінках світових автомобільних видань з’явилися чутки про те, що компанія Honda планує розробити компактний спорткар, який буде відрізнятися досить демократичним цінником. Керівник австралійського офісу Honda підтвердив, що компанія дійсно роздумує над таким варіантом.

Стівен Коллінс, керівник австралійського підрозділу Honda, під час спілкування з журналістами видання Car Advice зазначив, що на даний момент найбільш доступною спортивною моделлю бренду є хетчбек Honda Civic Type R, однак незабаром це може змінитися. Топ-менеджер відзначив, що бренд може представить спортивне купе або кабріолет вартістю в 24 000 доларів.

Поряд з цим пан Коллінз спростував чутки про те, що Honda планує вивести на глобальний ринок спорткар Honda S660, який в даний час доступний виключно на ринку Японії.

Варто нагадати, що раніше в мережі з’явилася інформація про те, що Honda планує вивести на американський ринок компактне купе Honda S660, після чого модель добереться до Австралії і Європи. Примітно, що на японському ринку модель комплектується крихітним бензиновим мотором об’ємом в 0,6 літра.


Не пропустіть